Světelný design pro tanec

lektor: Jan Komárek / František Fabián, Pavel Kotlík / Ondřej Růžička

termín: 9.+10.12. / 13.+14.12.

Místo konání: Konzervatoř Duncan centre

Časová dotace: 4×8 hodin

Dílna určená především mladým tanečníkům a choregrafům se bude věnovat základům světelného designu, uvažování o vizuálním stylu a komunikaci se světelným designérem či technikem. Téma představí záměrně několik světelných desigérů s různým rukopisem a přístupem k vizuální stránce i různým důrazem na jednotlivé složky světelného designu (technické dispozice, časové a organizační možnosti, kreativní fáze atd.).

Workshop je vhodný pro tanečníky a choreografy.

Kapacita omezená.

Kurzovné: 4.000 Kč

Cena pro studenty JAMU, DAMU, HAMU, FAMU: 2.000 Kč

Registrace/přihláška: pro přihlášení zašlete svoje kontaktní údaje (jméno, e-mail, telefon) na adresu frantisek@svetelnydesign.cz. Co nejdříve dostanete potvrzení o registraci.

V rámci současných protipandemických opatření vlády žádáme účastníky, aby si se sebou na workshop přinesli doklad o tzv. „T-N-O“, kterým se prokážou při vstupu. (Jedná se o jedno z následujících potvrzení: negativní RT-PCR test starý nejvýše 3 dny / negativní antigenní text starý nejvýš 24hod / prodělání laboratorně potvrzeného onemocnění covidem-19 v době ne delší než 180 dnů před dnem zahájení workshopu / potvrzení o očkování (CovidPass/GreenPass), přičemž od druhé dávky vakcíny musí uplynout nejméně 14 dní). Zároveň žádáme účastníky, aby chránili svoje dýchací cesty respirátorem. Děkujeme za pochopení!

  • workshopy 2021